Sport

Startuje Bokserska Liga Srbije: Niški “NAISSUS” dočekuje “Radnički” iz Beograda

Bokserska liga Sbije startovala je 18. oktobra u Valjevu gde su se sudarile domaća ekipa Metalca i veliki rival iz Loznice. Danas, u nedelju 21. oktobra, u sali Osnovne škole Mika Antić održava se meč prvog kola Boskerske lige između niškog “NAISSUSA” i Radničkog iz Beograda.

“Svi nestrpljivo čekamo početak lige i ovo će puno značiti za razvoj boksa. Naporno treniramo već duži period u kontinuitetu. Regionalno smo se okupili oko kluba “NAISSUS” i daćemo sve od sebe da Niš bude prvak Srbije.“  istakao je kapiten tima i reprezentativac Petar Stošić, inače trostruki prvak u seniorskoj konkurenciji i najbolji bokser Srbije u kategoriji 69kg.

Bokserska liga je dugo očekivano takmičenje za sve ljubitelje plemenite veštine, ali i svih onih koji vole sportske spektakle. Šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije koji će odmeriti snage u osam težinskih kategorija, dok će se Ekipni šampion znati u maju kada je planiran završetak Bokserske Lige Srbije. Među klubovima je i BK “NAISSUS” iz Niša na čelu sa istaknutim trenerom Slobodanom Kostićem.

Mečeve će u direktnom televizijskom prenosu emitovati TV Arena, kao i svaki derbi narednih deset kola koliko je planirano za dvokružni sistem lige.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com