Sport

Srpski teniseri stigli u Niš!

Dejvis kup selekcija Srbije pristigla je u ponedeljak uveče u Niš i već danas održaće prvi trening u hali “Čair”, koja je prekrivena šljakom. U prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2018. naši teniseri ugostiće selekciju SAD i, kako kažu, veruju da će u prepunoj dvorani doći do trijumfa nad favorizovanim protivnikom.

Srpski teniseri daće sve od sebe da od 2. do 4. februara budu bolji protivnik od Amerikanaca i savladaju najtrofejniju reprezentaciju u istoriji ovog takmičenja, sa čak 32 titule.
Domaću reprezentaciju u punom sastavu čine: Dušan Lajović, Laslo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin, Miljan Zekić i selektor Nenad Zimonjić, kao i kompletan stručni štab, dok tim SAD čine: Sem Kveri, Džon Izner, Rajan Harison, Stiv Džonson i selektor Džim Kurijer.
Svoje prve treninge oba tima odradiće danas. Za četvrtak, 1. februar u pres centru hale “Čair” zakazan je žreb, a dan pre toga selektori reprezentacija održaće konferenciju za novinare.
foto: TSS
“Teren je spreman, hala Čair blista, a igre mogu da počnu” – poručuju iz Teniskog Saveza Srbije!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com