Politika

Sprema se smena Krstića?

Iako se u gradu na Nišavi već pričalo o tome da se sprema smena aktuelnog predsednika najbogatije niške Gradske opštine “Medijana” Milana Krstića, to se očekuje sutra za kada je zakazana sednica Skupštine opštine.

Nova odbornička grupa SNS-a u  ovoj niškoj opštini pokrenula je inicijativu za smenu od skora partijskog kolege Krstića. 

“Ja zaista ne bih želeo da dajem nikakve komentare do sutra”, rekao je Milan Krstić kratko za Niške Vesti, koji od juna lane vodi gradsku opštinu koja ima najveće prihode.

Kako nezvanično saznaju Niške Vesti novi predsednik ponovo iz reda naprednjaka, mogao bi da bude novoučlanjeni Nebojša Kocić, nedavno jedan od lidera DS u Nišu – doskorašnji šef odborničke grupe Demokratske stranke. Kocić i Katarina Delčev su zajedno napustili DS i formirali novi odbornički klub koji je davao podršku niškim naprednjacima.

Sednica Skupštine GO “Medijana” zakazana za 5. septembar u 10 sati. Za sada je na dnevnom redu rad Kancelarije za mlade i rad veća ove opštine, kao i realizacija budžeta za prvih šest meseci ove godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com