Sport

SPORTSKI VIKEND: Dok ostali treniraju, vaterpolisti i košarkašice pobeđuju!

Za pojedine sportske kolektive takmičarske sezone uveliko traju, dok se ostali još uvek pripremaju za iste. Dok ostali treniraju, niški vaterpolisti i košarkašice doneli su nove prvenstvene pobede i radost svojim navijačima.

 

Košarka

Košarkaši Konstantina koji su nedavno dobili novog trenera, iskusnog internacionalca Slobodana Nikolića, poraženi su na gostovanju u okviru 14. kola Druge košarkaške lige. Nikolićev debi na klupi Konstantina završio se rezultatom 89:63 u korist užičke Slobode, lidera na tabeli lige.

Šansu za popravni imaće u narednom kolu kada će gostovati Zdravlju u Leskovcu, u subotu, 27. januara.

Košarkašice Studenta bile su bolje od ekipe Vrbas Medele sa 81:59 u 15. kolu Prve košarkaške lige. U narednom kolu, koje je na programu 3. februara Nišlijke će ugostiti košarkašice Bora.

Odbojka

Odbojkaši “Niša” poraženi su u 13. kolu Superlige Srbije od ekipe Vojvodine NS Seme. Vojvođani su bili bolji u prvom, trećem i četvrtom setu pa slavili sa 3:1. U narednom kolu niški odbojkaši dočekaće Spartak iz Ljiga.

Vaterpolo

Vaterpolisti Naisa završili su polusezonu na 4. mestu tabele regionalne A2 lige, savladavši u 9.kolu ekipu zagrebačkog Medveščaka sa 9:3 (4:1, 2:1, 1:0, 2:1). I u narednom kolu Nais će igrati kod kuće, a protivnik će biti ekipa Vojvodine.

Većina niških klubova posvetilo se pripremama za nastavak takmičarske sezone. Fudbaleri Radničkog otputovali su u Tursku, dok se preostali sportski kolektivi za sada pripremaju u Nišu. Nešto više o njima u narednom periodu…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com