Kultura

Spektakl za Noć muzeja u Narodnom pozorištu

Narodno pozorište u Nišu će planiran program povodom Noći muzeja, izvesti u sali pozorišta umesto na platou zbog nestabilnih vremenskih uslova koji se prognoziraju za subotu.

Program pod nazivom „ŽIVOT JE KABARE“ počinje u 21 sat i ulaz je slobodan.

Narodno pozorište u Nišu povodom Noći muzeja, 19. maja, priprema poseban muzičko – scenski program pod nazivom „ŽIVOT JE KABARE“. Niški glumci će za tu priliku pevati numere iz najpoznatijih filmova, predstava, mjuzikla, a uz pratnju Teatar benda.

U programu učestvuju: Maja Vukojević Cvetković, Ivana Nedović, Aleksandar Marinković , Aleksandar Krstić, Stefan Mladenović, Miloš Unić, Miloš Cvetković, Uroš Milojević….

U foajeu pozorišta biće otvorena izložba radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan. Izloženi radovi prikazuju lične i životne pobede, pobede umetnosti i kulture, kao i shvatanja o važnim i vrednim podvizima sveta oko nas. U sklopu izložbe biće predstavljene i digitalne animacije na temu „Pobede i pobednici“, kao i interaktivne radionice kaligrafije i crtanja.

Pored Niša, petnaesta Noć muzeja, biće održana i u četrdeset gradova širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com