Hronika

Smrt Nišlije čije je telo nađeno u kanjonu Raške posledica utapanja

Prvi nalazi obudukcije su pokazali da se Saša Stanković (42) iz Niša, čije je beživotno telo pronađeno prošlog petka u koritu Raške, šest kilometara nizvodno od Novog Pazara, utopio i da je smrt nastupila zbog davljenja velikom količinom vode. Na telu Saše Stankovića nisu pronađeni nikakvi tragovi udaraca ili sličnog nasilja, kažu u policiji u Novom Pazaru.

U policiji ne znaju kako je i zbog čega Saša došao u Novi Pazar i kako se našao pored Raške daleko od grada. Napominju da je obdukcijom utvrđeno da je imao krvarenje na mozgu koje je kod njega izazivalo povremeno “gubljenje” i psihičke probleme, pa je vrlo verovatno da se zbog takvog stanja našao u vodi.

Porodica krivi lekare

Kako saznajemo, Stanković je na glavi imao ranu koju su mu lekari u Nišu ušivali pre mesec dana. Međutim, kako tvrdi rodbina preminulog, na tom mestu se Stankoviću pojavio hematom, sa unutrašnje strane, koji je najverovatnije pukao, što je izazvalo krvarenje i smrt.

“Da su lekari to ušili kako treba, ne bi se pojavio hematom. Razmišljamo o tome da tužimo lekare“, kaže jedan od rođaka.

U selu Popovac se mogu čuti različite priče i verzije događaja kako je nastradao njihov komšija. Prema jednoj verziji, on se oko podneva iz Novog Pazara čuo sa sestrom i požalio se da mu je neko ukrao novac, te da će se ipak vratiti u nazad u Niš i od tada mu se gubi svaki trag. Drugi ipak tvrde da je on iz autobusa u Novom Pazaru izbačen, jer je bio u pripitom stanju pa se verovatno posvađao sa šoferom, dok treći tvrde i da je ubijen.

Stanković je u ponedeljak sahranjen na seoskom groblju u Popovcu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com