Hronika

Slovenac skočio sa mosta zbog ljubavi sa Ruskinjom

Slovenački državljanin S.G.V. (45) koji je danas oko 11.30 časova skočio u Nišavu sa pešačkog mosta kod Toplane, izvučen je živ iz reke uz pomoć policije i prolaznika koji su se nalazili na mestu nesreće.

Prema rečima očevidaca on je bio u alkoholisanom stanju, a spasiocima se poverio da se na ovaj korak odlučio zbog ljubavnih problema sa devojkom iz Rusije.

Prema nezvaničnim informacijama, Slovenac je u Niš došao sa devojkom koja je Ruskinja, sa kojom je i živeo jedno vreme u Nišu i sa kojom je trebalo uskoro da se venča. Kako je došlo do ljubavnih problema slovenački državljanin je odlučio da ih prekrati skokom sa mosta, u Nišavu koja je trenutno na tom mestu duboka nešto više od pola metra.

S.G.V. je skočio u vodu sa oko 10 metara visine, sa pešačkog mosta, a izvučen je oko 100 metara nizvodno uz pomoć građana i interventne patrole niške policije.

Ekipa Hitne pomoći koja je došla na lice mesta unela je S.G.V. u sanitet posle ukazivanja prve pomoći, pa je prevezen do Urgentnog centra u Nišu. On nije imao vidljive povrede, ali je zadražn u Urgentnom centru radi dodatne dijagnostike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com