EkonomijaPromo vesti

SLOBODNA radna mesta u Nišu

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

Slobodna radna mesta za veliki broj različitih struka i profila

U Nišu trenutno ima oko 170 slobodnih radnih mesta, a najčešće se traže prodavci, konobari, magacioneri, radnici za pripremu i prodaju hrane, ali i radna mesta koja uključuju znanje rada na računaru i  poznavanje nekih od stranih jezika.

U Leoni-ju su otvorena radna mesta za analitičara nabavke materijala, kao i vođu tima kontrole proizvodnje, a u Nelt-u magacioner, aranžer robe, dostavljač robe i td. U agenciji Adecco traže radnike za rad u rudniku, dok enjoy.ing potražuje softverske inžinjere.

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Najviše nezaposlenih u Južnoj i Istočnoj Srbiji

Po podacima Republičkog zavoda za statistiku, stopa nezaposlenosti u Srbiji za prvi kvartal 2018. godine iznosila 14,8 procenata i neznatno je veća u odnosu na prethodno tromesečje kada je iznosila 14,7 procenata.

Od ukupno 468.700 nezaposlenih osoba u tom periodu, 14,1% su bili muškarci, a 15,8% žene.

Najveća stopa nezaposlenosti je registrovana u Južnoj i Istočnoj Srbiji, 18,3 procenta, a stopa nezaposlenosti mladih, od 15 do 24 godine i dalje je na visokom nivou i iznosi 34,6 procenata.

Portal Niške Vesti i najposećeniji portal za ponudu radnih mesta u Srbiji poslovi. infostud.com  otpočeli su saradnju, tako da će oni koji traže posao od sada moći i preko Niških Vesti, klikom na opciju “poslovi”, moći da dođu do informacija koji su profili najtraženiji u našem gradu. I pored ponude raznovrsnih poslova, onih za koje se traže fakultetetske diplome i znanje stranih jezika, ponuda za takozvana radnička zanimanja, takođe, postoji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com