EkonomijaPromo vesti

SLOBODNA radna mesta u Nišu

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno ima oko 160 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Najveća potražnja za radnicima je u sferi prodaje. Trenutno su najtraženiji poslovi prodavca, agenta prodaje u kol centrima, terenskih komercijalista i menadžera u prodaji.

Ukoliko imate srednju stručnu spremu ili visoko obrazovanje iz oblasti farmacije, na portalu poslovi.infostud.com može se naći dosta radnih mesta u toj struci.

Takođe, ima i nekoliko oglasa za posao, uglavnom u oblasti ugostiteljstva i za kuvare i pica majstore u Beogradu, gde poslodavci nude obezbeđen smeštaj.

Programiranje i IT sektor, uvek su aktuelne oblasti za zaposlenje, te se može naći oko desetak slobodnih radnih mesta iz te oblasti.

Naravno, posla za konobare uvek ima, bilo u restoranima ili kafićima.

Među ponudom slobodnih radnih mesta ima i onih koji zahtevaju znanje engleskog jezika. Uglavnom su vezani za rad od kuće i to na poziciji dispečera, predavača engleskog jezika i telefonskog operatera.

Od poslova zanatskih struka traže se frizeri, mehaničari i stolari.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com