Promo vesti

ŠKODA KODIAQ poslastica za sve niške ljubitelje SUV vozila

Na ovogodišnjem Auto Moto Festu tradicionalno učestvuje AUTOČAČAK PROMET iz Niša sa uvek standardno najprodavanijim modelima.

Ova auto kuća izlaže već sedmi put za redom a kako kažu za Niške Vesti njihova iskustva su pozitivna.

Foto: AutoČačak

Na štandu AUTOČAČKA biće izloženo ukupno šest vozila i to je negde broij vozila sa kojim se ova auto kuća svake godine predstavi kupcima iz regiona.

U treme održavanja sajma pripremljeni su posebni popusti, što je dugogodišnja praksa.

“Na ovom uvek posećenom štandu od 6. do 8. oktobra u niškoj Hali “Čair” biće izloženi modeli Kodiaq, Superb, Octavia FL, Rapid FL, Rapid SB FL i Fabia”, kažu u ovoj auto kući.

Kada je cena u pšitanju predstavnici brenda Škoda nisu hteli da otkrivaju cene modela već samo da je najjeftijijaja Fabia a najskuplji Kodiaq i Superb.

Foto: AutoČačak

Pametni pogon na svim točkovima i podignuta šasija kao da zovu u off-road avanturu. Upravljivost u Offroad režimu, ogleda se kroz adaptaciju šasije, kontrolne jedinice motora i kočnica, tako prodavci najavljuju dolazak Kodiaq-a.

“Imamo nišku premijeru premijera, ali ćemo predstaviti novi model SUV vozila Kodiaq čija je premijera bila na auto sajmu u Beogradu”, kažu.

Kada su očekivanja u pitanju i ova auto kuća očekuje veliku posetu ne samo Nišlija već ljudi iz čitavog regiona jer je ovo pre svega regionalna privredno-turistička manifestacija.

Foto: AutoČačak

AutoČačak Promet doo, PJ Niš

Vizantijski bulevar bb

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com