Sport

Seniorke Teniske akademije Živković vicešampionke Srbije!

Završnica Ekipnog prvenstva Srbije u tenisu u konkurenciji seniorki, čiji je organizator bio Teniski savez Srbije, održana je proteklog vikenda na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ). Učestvovale su tri najbolje rangirane ekipe, a prvo mesto osvojile su teniserke Crvene Zvezde iz Beograda, koje su u finalu savladale takmičarke Teniske akademije Živković, dok je treće mesto pripalo seniorkama kluba Dinamo iz Vranja.

Za ekipu domaćina nastupile su Teodora Ristić, Mija Ljubić, Darija Mladenović, Jovana Nikolić, Natalija Nikolić i Maša Mitić. Tim su predvodili Dejan Marinković i Nikola Živković.

U prvom delu završnice prvenstva TAŽ je bio bolji od Dinama sa 3:2. Istim rezultatom je i Crvena Zvezda savladala Dinamo, pa su se dve pobedničke ekipe našle u finalu.

Nakon rezultatske klackalice u finalu titula je pripala Crvenoj Zvezdi. Nakon tri singla Crvena Zvezda je povela sa 2:1. Dubl je mogao da odlučuje šampiona, ali ipak nije i u ukupnom skoru je Crvena Zvezda slavila sa 3:2 pa je vicešampionska titula pripala Teniskoj akademiji Živković.

“Ovo je sada već jasan pokazatelj da Crvena Zvezda i TAŽ i u konkurenciji seniora i u konkurenciji seniorki igraju najbolji tenis u Srbiji.” istakli su iz Teniske akademije Živković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com