Društvo

Sedmi BUMFest sutra u Nišu

Prva tehnička škola “Milutin Milanković” u saradnji sa Ambasadom Australije i Gradskom opštinom “Crveni Krst”, po tradiciji organizuje takmičenje u bacanju bumeranga “BUMFest”.

Najbolji bacači bumeranga, koji su prošli teške kvalifikacije odmeriće svoje snage sutra (22.maj 2018.), a onaj najbolji dobiće titulu najboljeg bacača bumeranga na Balkanu. Cilj festa je promocija zdravog načina života i motivisanje mladih da se bave sportom.

Festival svečano otvaraju g. Glen Morison, zamenik Ambasadora Australije u Srbiji i predstavnici Grada. U sklopu festa dodeliće se i nagrada festivala za negovanje i afirmaciju sporta i sportskog duha. Ovogodišnji dobitnik Nagrade je mladi kik-bokser i koordinator Kancelarije za mlade, Stevan Živković.

Prisutnima će se obratiti i: Prof.dr Miroslav Milutinović, predsednik GO “Crveni Krst”, Marina Kostić, načelnica sekretarijata za obrazovanje, Maris Tebecis, savetnik u Ambasadi Australije.

Organizatori pozivaju Nišlije i sve one koji se nađu u Nišu da posete ovu manifestaciju, ulaz je slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com