Društvo

SATNICA DOČEKA na glavnom gradskom trgu

Nišlije će Novu godinu na glavnom gradskom trgu dočekati uz grupu Van Gog i Dejan Petrović big bend u organizaciji Niškog kulturnog centra.

Bina na kojoj će nastupati muzičari biće montirana u subotu 30. decembra tokom prepodneva a biće smeštena pored spomenika na centralnom gradskom trgu, licem okrenuta ka atibuskom stajalištu.

Ulice Vožd Karađorđe i Generala Milojka Lešjanina, od raskrsnice „Sud“ do raskrsnice „Ured“, biće zatvorene u nedelju 31. decembra u 20 sati.

Tonske probe grupa biće organizovane od 19 do 21 časova, a program počinje u 22 sata.

Prvo će nastupati Dejan Petrović big bend u 23.30 sledi nastup rok grupe Van Gog uz ponoćni vatromet, koncert će trajati do 1.30 posle ponoći.

Glavna ulica biće otvorena najkasnije 1. januara u 6 sati ujutru.

Niški kulturni centar poziva sugrađane da novogodišnjem dočeku pristupe na dostojanstven način, da izbegavaju korišćenje petardi i ostalih pirotehničkih sredstava, koja mogu da povrede ljude ili izazovu incidente, kao i da alkoholna pića koriste umereno, kako bi bila sprečena mogućnost bilo kakvog eventualnog nemilog događaja.

Na glavnom gradskom trgu biće povećanog prisustva niške policije a tu će biti i dežurne ekipe Zavoda zi hitnu medicinsku pomoć.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com