DruštvoRegion

Saša Jovanović novi predsednik opštine Merošina

Saša Jovanović iz SNS-a izabran je večeras za predsednika opštine Merošina, dok je Miljan Đorđević iz SPS-a postavljen za njegovog zamenika. Pre toga na vanrednoj sednici Skupštine smenjen je dosadašnji predsednik Goran Mikić i izabran novi Bojan Nešić.

Vanredna sednica skupštine opštine Merošina održana je na inicijativu 22 odbornika, sa jednom tačkom dnevnog reda, a to je smena predsednika Skupštine. Nakon njegove smene i izbora novog predsednika Bojana Nešića, održana je nova sednica na kojoj su odbornici izglasali nepoverenje dosadašnjoj predsednici Opštine Sanji Stajić i za novog predsednika izabrali Sašu Jovanovića diplomiranog inženjera poljoprivrede iz Merošine.

On je obraćajući se odbornicima zahvalio na ukazanom poverenju i obećao više rada a manje “govorancije” i “politikanstva” u narednom periodu.

Ovo je za mene velika obaveza ali i izazov, spreman sam da svoje znanje i trud stavim u službu svih građana naše opštine već od večeras“-rekao je u izjavi za Merošinske Vesti.

Za njegovog zamenika izabran je Miljan Đorđević, predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, diplomirani sociolog iz Merošine.

Na istoj sednici razrešeni su i zabrani novi članovi opštinskog Veća, komisija i članova školskog odbora i upravnog odbora PU “Poletarac”.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com