Društvo

Šansa da niški studenti postanu preduzetnici

Svi zainteresovani studenti Univerziteta u Nišu koji žele da uzmu stvar u svoje ruke i da jednog dana postanu preduzetnici, Američki kutak u Nišu im pruža im priliku da saznaju na koji način mogu da dođu do svog prvog samostalnog biznisa.

Besplatne radionice za studente – buduće preduzetnike

Prijava studenata za preduzetničku nastavu je do sutra, 12. decembra do 17h putem maila: nis@americancorners.rs ili putem FB stranice Američkog kutka.

Radionice su predviđene za mlade, ambiciozne studente koji bi želeli da probaju da svoja teoretska znanja i ideje pretoče u opipljive planove i projekte  koji bi ih mogli odvesti do svog prvog samostalnog biznisa”, kažu u Američkom kutku u Nišu.

Radionice će se održavati jednom nedeljno u vidu 20-minutnih sesija u prostorijama kutka u Obrenovićevoj ulici br. 20, treći sprat.

Nastava će biti interaktivna, sa dosta grupnih i individualnih aktivnosti koje podrazumevaju i rad kod kuće i prezentaciju tih radova na času pred grupom.

Uslov je da studenti znaju engleski jezik (“intermediate”), a svi zainteresovani kandidati će pre radionca proći kratak intervju i testiranje.

Nastavu će voditi profesor engleskog Vladimir Figar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com