Kultura

Sajam knjiga u Nišu 54. put

Tradicionalni Sajam knjiga ove godine biće održan u hali Čair od 22. do 29. novembra, pod krilaticom “POHVALA KNJIZI”. Po prvi put, kao deo pratećeg programa, biće organizovan i Sajam stripa.

Niški Sajam knjiga, u organizaciji Niškog kulturnog centra 54. po redu, u sredu od 18 časova, svečano će otvoriti akademik Milisav Tešić.

Organizator sajma, Niški kulturni centar, najavljuje učešće velikog broja izdavača i značajne sajamske popuste. Posebni gosti pojedinačnih dana sajma biće neki od najuticajnijih naših pisaca, među kojima Dejan Stojiljković, Zoran Živković, Predrag Marković, Lidija Ćirić, Marko Šelić Marčelo i mnogi drugi.

I ove godine biće prisutni štandovi sa rečnicima i udžbenicima stranih jezika, izdanjima za decu i antikvarnim knjigama, naučno-popularnim i enciklopedijskim izdanjima.

Na Sajmu će ove godine u pratećem programu, prvi put, biti organizovan i Sajam stripa, koji će biti besplatan kako za posetioce tako i za izlagače.

Vrata hale “Čair” tokom trajanja sajma biće otvorena od 10 do 20 časova. Cena ulaznice biće 120 dinara , a za grupne posete učenika i studenata 50 dinara. Takođe, od ove godine postoji opcija za kupovinu kompleta za sve dane trajanja sajma, takozvane “bibliofilske” karte, cena je 400 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com