EkonomijaPromo vestiU fokusu

SAJAM AUTOMOBILA: Toyota i Citroen sa novim vozilima premijerno u Nišu

Raavex group je poznat po tome što svake godine zauzima najveći deo izlagačkog prostora i svake godine se trudi da iznova uradi nešto lepo i drugačije za posetioce sajma, da im pruži više i interesantnije u odnosu na prethodnu godinu. Tako će biti i ove godine, obećavaju.

Pripreme za sajam automobila ova kompanija ne doživljava kao teret ili neku obavezu, vać kao izazov, kaže za naš portal Sanja Grozdanović, direktor prodaje.

“Ovakvo dešavanje, u mom gradu, pruža mogućnost da izrazim sebe, ali i kolektiv, sa ciljem da svim posetiocima sajma, na što pristupačniji način, prezentujemo šta nudi Raavex group, kao ovlašćeni diler Toyote, Citroena i Motogrinia”, istakla je Sanja.

Raavexu će i ove godine cilj biti da aktuelnu ponudu približe posetiocima, kako bi se putem otvorene komunikacije razjasnile sve moguće nedoumice.

“Potrudićemo se da posetiocima sajma približimo pogodnosti koje nudi Toyotina hibridna tehnologija, koju ova kompanija neguje već punih 20 godina”, naglasila je Sanja Grozdanović i dodala da “ono što neki smatraju elementom budućnosti i tehnologijom koja se tek treba stvoriti, izvesno vreme je prisutno i usrećuje mnoge kupce koji su se opredelili za hibridna vozila, kao sto su CHR i RAV.”

Otkriva da će Toyota na Sajmu automobila u Nišu, premijerno predstaviti model Aygo, kompaktan i prilagodljiv auto.

Novi Toyota AYGO debitovao je na sajmu automobila u Ženevi 2018. Jačajući jedinstvenu srž modela i pozicionirajući visoko u okviru konkurentnog A-segmenta, Toyotini dizajneri i inžinjeri nisu samo ojačali Aygov mladalački i prepoznatljiv imidž, već su kako bi ga učinili zabavnijim za vožnju poboljšali performanse i karakteristike upravljanja.

Toyota će izložiti i Yaris, Auris, Corollu, CHR i RAW.

Premijeru će imati i Citroen

Kod Citroena ce premijeru imati limuzina C4 Cactus i C3 AirCross, a na štandu Raavexa biće još Citroenovih vozila: C3, C3 AirCross, C4 Cactus, C4 Business, Berlingo Business, N1 kao i Citroen Jumper.

I ove godine biće izloženi i MOTOGRINI motori, prvi pravi električni motori koji se prodaju na našem tržistu.

“Niško tržište, još uvek, upoznajemo sa električnim skuterima Motogrini. Motogrini je dobitnik brojnih priznanja i pravo je zadovoljstvo biti sa ovim brendom. Malo je poznato da se usled pogona na struju, kakav imaju ovi skuteri, manje troši a više čuva okruženje. Dobro nam je poznato sve veće zagađivanje vazduha koje doprinosi klimatskim promenama i globalnom zagrevanju, zbog čega smo jako ponosni što doprinosimo osvešćivanju ljudi i što se građani sve više interesuju za električne automobile, koji su na tržistu počeli da se pojavljuju od 2008. godine”, istakla je direktorka prodaje.

Kao i do sada RAAVEX obećava niz pogodnosti za one koji žele sebe da nagrade novim vozilom. Aktuelni popusti važiće tokom trajanja sajma, ali i nedelju dana posle.

Sajam automobila u Nišu održava se u hali “Čair” od 5. do 7. oktobra. Na samom sajmu biće brojnih zanimljivosti i aktivnosti za sve generacije, s obzirom da je ipak najbitnije da se kako poesetioci tako i izlagaći lepo zabave, poručuju iz RAAVEX Grupe i pozivaju građane da dođu i uživaju u novim modelima svojih omiljenih automobila.

RAAVEX
Bulevar Cara Konstantina bb Niš 18000

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com