Sport

Rukometašice Naise pred domaćom poblikom protiv Mladosti

Rukometašice Naise iz Niša ugostiće ekipu Mladosti iz Nove Pazove, u utakmici drugog kola Superlige koja se igra 13. oktobra u Hali “Čair” od 18 sati i 30 minuta.

Trener Nišlijki Svetislav Jovanović kaže da je prva utakmica za njegov tim bila teška, ali i da će ova naredna biti zahtevna jer tim Mladosti ima iskusne igračice.

“Dobro smo krenuli, prva utakmica je bila psihološki teška. Za narednu utakmicu treba potvrditi pobedu u Zaječaru. Očekuje nas ekipa koja nije naivna i to je pokazala u prvom kolu protiv Jagodine. Brzo igraju, imaju iskusnu ekipu a mi ćemo da sastavimo snažnu odbranu. Igraćemo brzo i uz našu publiku mislim da ćemo moći da pobedimo Mladost”, rekao je trener Nišlijki Svetislav Jovanović.

U Zaječaru je za nišku Naisu zvanično debitovala Simona Stojanovska, koja je istakla da je zadovoljna što je došla u veliki klub.

“Velika mi je čast što igram za ovaj klub koji ima bogatu tradiciju. Želim da odbranimo boje našeg kluba u narednom meču. Atmosfera je odlična u timu. U Zaječaru smo želeli da probijemo led i uspele smo. Probaćemo da polukontrama i kontrama dođemo do pobede. Uz naše navijaće, sigurna sam uspećemo”, rekla je Stojanovska.

Utakmica Naisa- Mladost igra se u niškoj Hali „Čair“ u subotu 13. oktobra u 18 sati i 30 minuta, ulaz je slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com