Društvo

Rotari klub: Najbolji u profesiji je Stefan Jović

Magija Stefana Jovića velikim delom zaslužna je za odlične rezultate crveno-belih u ovoj sezoni. Veliki broj asistencija, poena i atraktivnih poteza nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Da se dobar glas daleko čuje, govori nam i vest iz Niša, poručuju iz Rotari kluba Niš.

Rotari klub Niš, 18. godinu za redom dodeljuje „Nagradu u profesiji”, koja se dodeljuje najuspešnijim ljudima koji nisu članovi kluba, a koji su svojim profesionalnim radom doprineli razvoju i promociji sredine u kojoj rade.

Nagrada Joviću biće uručena na svečanoj ceremoniji u hotelu Panorama Lux 15. februara u 12 sati.

Svake godine, Rotari klub Niš dodeljuje ovu nagradu, ovogodišnji laureat je Stefan Jović, košarkaš Crvene zvezde. Jović je u svojoj profesionalnoj karijeri dao ogroman doprinos razvoju sporta i grada Niša, navodi se u saopštenju Rotari Kluba Niš.

Košarkaš Zvezde je u ovoj sezoni na 21 utakmici Evrolige upisao prosek od 8 poena i 5,7 asistencija. Dok je u ABA ligi upisao 7,3 poena i 6,3 asistencija.

Jović je takođe proglašavan za sportsku ličnost Niša u 2014. i 2016. godini. U rodni grad je doneo i srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva i Olimpijskih igara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com