Društvo

Rešen problem izlivanja otpadnih voda u Gornjem Komrenu

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima obišao je danas radove na rekonstrukciji postojeće i izgradnji novog dela kanalizacione mreže u Gornjem Komrenu.

Posle problema sa kojima su se meštani Gornjeg Komrena susretali, naročito u toku letnjih meseci kada je dolazilo do izlivanja otpadnih voda i stvaranja nesnosnog smrada u ulicama Braće Mitić i Dobrosava Đorđevića, brzom intervencijom Grada i nadležnih gradskih preduzeća ovaj problem biće u potpunosti rešen u narednih pet dana.

 

Darko Bulatović, gradonačelnik Niša

„Pre mesec i po dana obećali smo meštanima ovog, gornjeg dela Gornjeg Komrena da ćemo rešiti njihov problem. Iz programa održavanja opredelili smo 1,5 miliona dinara i rekonstruisali postojeću i izgradili deo nove kanalizacione mreže čime su se stekli uslovi da se 30 domaćinstava, bez ikakvih troškova, priključi na kanalizacionu mrežu“, izjavio Bulatović.

Prema njegovim rečima, urađeno je 180 metara kanalizacione mreže, a izvođač radova bilo je JKP Naisus.

Gradonačelnik je napomenuo da će se u narednim godinama raditi i četvrta faza Humskog kolektora, od Gornjeg Komrena do Huma, kako bi se nakon okončanja svih ovih radova prešlo na sređivanje ulica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com