Sport

Real sa Nišave HIT U SVETU – osnovan fan klub u Španiji

Popularnost Fudbalskog kluba Radnički u poslednje vreme vrtoglavo raste. Ne iznenađuje što se na tribinama Čaira mogu videti navijači iz Holandije, Japana, Italije… Jedno pismo koje stiglo na adresu kluba ipak je uspelo da iznenadi sve.

Na adresu niškog kluba u ulici “Devete brigade bb” stiglo je pismo čak iz Španije. Kako se navodi u pismu, u predrgrađu Madrida, El Alamu sedište je „ Radnički Niš – Španija Fan klub“. Osnivač je gospodin Marius Leonard Albi, koji je u pismu poslatom na adresu „Reala sa Nišave“ svom klubu poželeo dosta sreće.

Foto: FK Radnički; Aleksandar Ilić

“Na ovaj način pokušavamo da se približimo klubu, tako što pišemo klubu. Želimo da naš Radnički uvek ispunjava srca navijača radošću”, navodi Albi u pismu.

Ove sezone na Čairu smo imali prilike da se upoznamo sa navijačem iz Engleske Stivenom Džonsom, koji je došao na utakmicu Radničkog i Gzire, a u više navrata imao je podršku i iz dalekog Japana.

Fudbal je definitivno igra koja ne zna za granice, kažu u niškom klubu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com