Hronika

RAZBIJENE GLAVE, RUKE, NOGE u sukobu navijača

Više od deset osoba je povredjeno u sredu po podne izmedju 15,30 i 16,30 časova prilikom sukoba dve grupe navijača FK partizan koje su se susrele kod naplatne rampe Nais na putu za Surdulicu.

Ne zna se koje je prvi počeo ali umalo nije došlo do krvoprolića da nije intervenisala niška policija .

– Mi smo uputili pet medicinskih ekipa koje su sa lica mesta zbrinule više od desetak povredjenih ,što navijača što policiajac. Sukob je očito bio žestok jer je bilo povreda glave, nogu i ruku. Manji deo njih je zadržan u Urgentnom centru u Nišu radi hospitalizacije dok je većina puštena posle ukazane medicinske pomoći, rekla je dr. Maja Knežević iz Zavoda za medicisnku pomoć u Nišu.

Da bi sprečila žešći sukob niška policija je razdvojila navijače zaustavivši jedne na jednoj a druge na drugoj strani rampe.

Međutim, navijači nisu prezali ni da nasrnu i na policajce dok su fotoreportere psovali, pretili i pokušavali da razbiju kamere. Srećom policija je enrgično intervenisala i posle jednosatne gužve otpremila navijače dalje, najverovatnije nazad ka Beogradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com