Sport

Rasprodate karte za Dejvis kup, Noletov dolazak drastično uticao na prodaju

Kompleti ulaznica i sve pojedinačne karte za prvi i treći dan Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Srbije i Rusije u Nišu su rasprodate, objavila je agencija Beta, a saopštila kompanija DD Tikets iz Beograda.

U kompaniji DD Tikets kažu da je ostalo još vrlo malo karata za drugi dan takmičenja kada je na programu meč u dublu, a cena ovih ulaznica je 400 dinara. Preostale karte za meč u dublu ne mogu da kupe preko sajta, već isključivo u ovlašćenim prodavnicama WinWin-a.

Interesovanje za kupovinu karata drastično je poraslo nakon što je Novak Đoković potvrdio da će igrati u Nišu i ulaznice za te mečeve prodate su za dva dana.

Kompleti karata za sva tri dana Dejvis kupa prodavali su se po ceni od 1.650 dinara, a ulaznice za prvi i treći dan takmičenja koštale su 700 dinara.

Inače, mečevi prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Rusije igraće se od 3. do 5. februara u niškoj hali “Čair”, a prodaja karata krenula je 19. januara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com