Društvo

Rajanerom iz Niša ka Evropi već od 10 evra

Niskotarifni avio prevoznik Rajaner /orig. Ryanair/ će u vreme letnje sezone putnicima koji lete sa niškog aerodroma ponuditi veoma povoljne cene avio karata ka svojih pet evropskih destinacija, objavio je portal Fly from Niš.

Putnici koji sa niškog aerodorma “Konstantin Veliki” planiraju da tokom marta posete Stokholm (aerodrom Skavsta), Dizeldorf (aerodrom Weeze) tokom aprila i Bratislavu tokom maja, mogu pronaći karte i po ceni već od 9,99 evra.

Cene avio karata do Milana (aerodrom Bergamo) tokom aprila mogu se naći  po cenama od 14,99 evra, a do Berlina u maju već od 16,99 evra.

Više informacija o cenama karata može se dobiti preko sajta Rajanera, a ova avio kompanija će i tokom naredne zimske sezone imati redovne letove sa aerodroma “Konstantin Veliki”, objavljeno je na portalu Fly from Niš.

Rajaner leti po dva puta nedeljno iz Niša ka Bratislavi (ponedeljak i petak), Milanu (utorak i subota), Dizeldorfu (četvrtak i nedelja), Berlinu (četvrtak i nedelja) i Stokholmu (utorak i subota).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com