Politika

Radovanović izbačen iz Glavnog odbora partije

Zoran Radovanović visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i aktuelni direktor niškog Kliničkog centra na jučerašnjem zasedanju Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije koje je održano u Aleksincu,  izbačen je iz ovog najvišeg organa odlučivanja u stranci.

Pored priče da je prešao u Srpsku naprednu stranku, različita su tumačenja zašto je ovaj niški političar izbačen iz partije. On se godinama unazad na društvenim mrežama izjašnjavao kao jedan od najlojalnijih članova jedne od najbrojnijih stranaka u zemlji. Često se dešavalo da postovima žustro brani stav stranke i ističe svoju vernost partiji iz koje dolazi.

Radovanović za Niške Vesti negira da je prešao u SNS.

“Nisam prešao nigde. Komentarisaću isključenje iz Glavnog odbora kad mi zvanično bude dostavljena odluka o mom isključenju”, kratko je rekao za Niške Vesti Radovanović.

Nakon Dijane Vukomanović i Nenada Borovčanina koji su takođe izbačeni, Zoran Radovanović treći je u nizu istaknutih članova Socijalističke partije Srbije, koji su isključeni iz Glavnog odbora SPS-a.

Na zasedanju Glavnog odbora SPS-a u Aleksincu obeležena je dvadesetsedma godišnjica postojanja ove stranke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com