Sport

SVI NA ČAIR! Samouvereno protiv Novog Pazara (VIDEO)

Nakon treće uzastopne pobede tima Milana Rastavca Nišlije željno isčekuju 26. kolo Super lige koje se igra u nedelju od 15 sati na Čairu. Fudbaleri Radničkog čekaju ekipu Novog Pazara. Dobra vest za Meraklije je da će ulazak na stadion biti besplatan.

Posle devet osvojenih bodova i dve uzastopne pobede u gostima “Reala sa Nišave” Nišlije u nedelju očekuju veliku borbu. Radnički je trenutno na četvrtoj poziciji sa 39 bodova i ozbiljno konkuriše za izlazak u Evropu. Trka za plasman u plej-of ulazi u završnu fazu i još uvek je izuzetno neizvesna.

“Imamo dosta novih igrača, razvijamo se i uigravamo, računamo na brojne igrače koji mogu da odgovore zadatku. Sada treba da se izdignemo i dočekamo taj plej-of potpuno spremni. Problem Radničkog je trenutno da ekipe koje dolaze u Niš, dolaze da ne izgube”, rekao je Milan Rastavac, trener FK “Radnički”.

Novi Pazar je na 16 poziciji sa samo 16 bodova, ova ekipa izgubila je od Voždovca u poslednjem kolu sa 0:1.

Proglašen je i najbolji igrač 25. kola Super lige to je Nemanja Kojić, strelac i asistent u pobedi ekipe Radničkog na gostovanju u Surdulici.

https://www.facebook.com/meraklije1989nis/videos/1287596431319701/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com