Sport

Radnički uplatio deo prihoda za lečenje Aleksandra Nikolića

Kao što je i najavio, Fudbalski klub Radnički uplatio je danas deo prihoda od prodaje karata sa utakmicu sa Gzirom Junajted, koja se odigrala 12. Jula na stadionu Čair, za lečenje niškog sportskog novinara novinara Aleksandra Nikolića, koji boluje od akutne mijeloidne leukemije
Aca se kao apsolvent novinarstva na Filozofskom fakultetu bavi sportskim novinarstvom, a najviše prati fudbal i košarku. U proteklih nekoliko godina radio je i pisao za nekoliko sportskih portala, a stalni je izveštač sa utakmica Radničkog.

Iz kluba su odlučili da daju svoj doprinos lečenju mladog Nišlije i kroz ovaj humani gest skrenuli pažnju ostatku javnosti da borba još uvek traje i da je Aleksandru naša pomoć i dalje potrebna.

“FK Radnički želi Aleksandru brzo ozdravljenje, da se što pre vrati svom poslu i zauzme svoje mesto u novinarskoj loži stadiona Čair.” poručuju iz kluba.

Podsećamo, slanjem SMS poruke sadržine 499 na 3030, kao i uplatom na dinarski ili devizni račun ili putem linka e-doniraj svako može pomoći Aci da nastavi da živi. Budimo humani!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com