Sport

Radnički ugostio svoje verne navijače (FOTO)

Da je fudbalski klub Radnički jedna velika porodica ponovo je pokazao kroz društvenu akciju u kojoj je ugostio svoje verne navijače – porodice Pavlov i Matijašević.

Članovi ovih dveju porodica danas su se slikali i družili sa fudbalerima, igrali fudbal i dobili autograme, a klub ih je za bezuslovnu podršku nagradio i potpisanim majicama i loptama.

Sofija (6), Strahinja (8) i Lazar (4) Matijašević ne propuštaju nijedan meč svog omiljenog kluba, a retki su slučajevi da ih možete videti bez nekog obeležja Radničkog na svojim majicama, šalovima, kapama… Njihovi roditelji Suzana i Saša takođe su verni navijači kluba i glavni “krivci” što su ova deca vaspitana da od malih nogu cene prave vrednosti i podržavaju svoj lokalni klub.
Niške Vesti su nedavno upoznale javnost sa ovom porodicom.

Milan Pavlov i Strahinja Matijašević na gradskom stadionu u Jagodini.

Njihovi drugari Milan (10) i Nikola (7) Pavlov takođe su stalni gosti kako na Čairskim tako i na gostujućim tribinama, gde god da igra Radnički. Jelena i Miodrag pravovremeno su usmerili svoje sinove ka domaćem vaspitanju i lokal-patriotizmu.

Radnički je ovim gestom još jednom potvrdio da misli na svog 12. igrača i da su navijači veoma bitan segment za klub. Kroz lepo druženje i darove zahvalio im se za nesebičnu podršku koju pružaju bez obzira na vremenske uslove i kilometražu. Osim podrške koju pružaju sa tribina, svakodnevno rade na širenju lokalpatriotizma i promociji Radničkog noseći njegova obeležja, te tako utiču i na svoje vršnjake kojih je sve više na stadionu.

Klub će nastaviti da kroz društveno-odgovorne akcije radi na socijalizaciji i približavanju istog svojim navijačima, simpatizerima, sugrađanima…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com