Sport

Radnički savladao direktnog konkurenta za Evropu na startu plej-ofa

U prvom kolu plej-of faze takmičenja u Superligi Srbije Radnički je kao gost savladao Čukarički na Banovom brdu (2:3).

Najpre su domaći poveli preko Kajevića golom u 45. minutu pa se sa minimalnom prednošću Čukaričkog otišlo na kratku pauzu.

Radnički je u 51.minutu izjednačio nakon dosuđenog kaznenog udarca koji je uspešno realizovao Babić (1:1). Tom prilikom Stevanović je dobio drugi žuti karton kojim je isključen sa meča pa je domaćin ostao sa igračem manje na terenu.

U 73. minutu i Puškarić dobija crveni karton pa Radnički sa čak dva igrača više na terenu u potpunosti preokreće tok meča u svoju korist. Najpre preko Subića dolazi do prednosti od 2:1 u 76. minutu da bi preko Mićića 6 minuta kasnije došao do 3:1.

Domaći su preko Docića ublažili poraz u poslednjim minutima meča.

Igrači Čukaričkog su svoje nezadovoljstvo na meču iskazali tako što su svi seli na travu, pa je viđen i prinudni prekid meča koji je ipak nastavljen i priveden kraju rezultatom 3:2 u korist gostiju iz Niša.

Radnički je ovom pobedom izbio na 3. poziciju na tabeli sa dva boda više od današnjeg rivala, a u naredom kolu dočekaće Crvenu zvezdu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com