Sport

Radnički sa novim kapitenom na pobedu protiv Vojvodine

Utakmica 29. kola Superlige Srbije koja potpuno opravdano nosi epitet derbija igraće se na stadionu “Čair” sutra od 15 časova, a sastaju se Radnički i Vojvodina.

Danas je u prostorijama kluba najavljen meč od strane šefa stručnog štaba i fudbalera Marka Mrkića i Nikole Aksentijevića.

Šef je naglasio da u goste dolazi jedna od, po njegovom mišljenju, 4 najbolje ekipe u Srbiji, po kvalitetu igrača i po samoj igri.

“Gledao sam ih više puta i mislim da nas očekuje teška utakmica. Ukoliko svi igrači ne pruže svoj maksimum biće još teže. Nadam se da momci znaju značaj ove utakmice jer pobeda nas približava ka našem cilju, Evropi.” kaže Antić.

Dodaje i to da su svi spremni za sutrašnji nastup i da ekipa ima kvalitet da pobedi i Vojvodinu i svakoga ko bude došao u Niš. Još uvek je u nedoumici oko pozicije štopera ali će se sve iskristalisati do sutrašnjeg meča.

Noma će pauzirati zbog lakše povrede koju je zadobio na Ohridu.

“Pozvao bih Meraklije da dođu u što većem broju da nas podrže u ovoj teškoj utakmici.” poručuje Recko.

Novi lider niške ekipe. Foto: Niške Vesti

Marko Mrkić novi je kapiten ekipe, odlukom trenera Dragana Antića.

“Jako bitna utakmica je pred nama, protiv izuzetno dobrog protivnika, koji u svojim redovima ima par dobrih individualaca. Mi ćemo se truditi da mi budemo ti koji će dominirati i siguran sam da će publika da ima šta da vidi.” poručuje novi kapiten Radničkog Mrkić.

 

Sa njim se složio i njegov saigrač Nikola Aksentijević i dodao:

“Ako uđemo maksimalno angažovano u utakmicu možemo da pobedimo i da se vratimo tamo gde nam je mesto, na pobednički niz, kao i da osiguramo treće mesto na tabeli.”

Radnički je treći na tabeli sa 49 osvojenih bodova, 9 više od osmoplasirane Vojvodine.

Karte za sutrašnju utakmicu će moći da se kupe po cenama od 150 dinara za jug, 300 za istok i sever i 1500 dinara za ložu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com