Sport

Radnički putuje u Čačak po sedmu pobedu

Radnički će utakmicom 24. kola Superlige Srbije pokušati da nastavi niz pobeda i na novom gostovanju. Meč protiv ekipe Borca odigraće u subotu od 15 časova a niška ekipa putuje u Čačak puna samopouzdanja i sa pobedničkim mentalitetom.

Nakon obaranja klupskog rekorda po pitanju kontinuiteta pobeda, Radnički očekuje novi izazov, a naspram niškog tima naći će se rival iz “donjeg doma”. Četrnaestoplasirani Borac biće domaćin našim fudbalerima koji spremno dočekuju i ovaj meč, kako je istakao šef stručnog štaba u današnjoj najavi:

“Odlazimo na ovaj meč u trenutku kada Borac i kadrovski i finansijski ne stoji onako kako treba. Malo su mi pomešane emocije jer sam svoju profesionalnu karijeru završio u tom klubu, znam u kojim se teškoćama nalazi, ali nas to ne treba da interesuje. Moramo da se okrenemo toj bitnoj utakmici za nas. Prošle godine izgubili smo izlazak u Evropu protiv takozvanih “malih klubova” kao što su Novi pazar, Metalac i Borac. Smatram da je ekipa dorasla da shvati značaj sutrašnje utakmice i da ćemo u Niš doneti sva tri boda.” istakao je Boban Dmitrović.

On neće moći da računa jedino na usluge Miloša Petrovića koji je suspendovan zbog kartona. Svi ostali igrači biće na raspolaganju šefu struke.

Ekipa je spremna, idemo po tri boda i nastavak dobrog niza od prošle polusezone, za ulazak u mirne vode. Na ovakvim utakmicama se dolazi do cilja, u našem slučaju do Evrope.” istakao je golgeter Radničkog Milan Pavkov.

Činjenica je da će se igrati pod otežanim uslovima, kako vremenskim tako i terenskim, međutim to neće biti alibi niškim fudbalerima koje trenutno krasi pozitivna klupska atmosfera.

“Naša je obaveza je da na ovakvim utakmicama idemo na pobedu. Smatram da smo daleko kvalitetniji tim u ovom trenutku od Borca i to moramo da iskoristimo. Svako ko izađe protiv nas daće svoj maksimum da nam otkine bodove. Sjajna atmosfera je trenutno među nama i puni  smo samopouzdanja” dodao je Slaviša Stojanović, trostruki strelac u pobedi nad Bačkom (4:0).

Meč u Čačku počinje u 15 časova, a glavni sudija biće Dalibor Manojlović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com