Sport

Radnički “prijateljski” savladao Radnik iz Surdulice

Fudbaleri niškog Radničkog savladali su ekipu Radnika iz Surdulice  sa 1:0 u prijateljskom meču koji je odigran na niškom Čairu.

Gol za domaće fudbalere postigao je Marko Mrkić u 45 min.

Na radost brojnih Meraklija među stativama posle duže pauze, našao se Mladen Živković.

Ovaj meč bila je prilika da se oprobaju i igrači sa klupe, ali i igrači koji su zbog povreda bili odsutni nekoliko prethodnih utakmica.

Meč je prekinut 7 minuta pre kraja jer je jednom od pomoćnih sudija pozlilo. Nakon što su sudiju izveli sa terena, glavni sudija odsvirao je kraj meča.

Radnički – Radnik Surdulica 1:0 (1:0); Gledalaca: 300; Glavni sudija: Aleksandar Živković

Kartoni: Radnički: Babić (ž) Radnik: Džemaili (ž) i Pavković (cr) Radnički Niš: Zivkovic, Todorovski, Stanković, Mijailović, Pankov, Drinčić, Noma, Stanisavljević, Babić, Haskić, Mrkić. Igrali su još: Bulajić, Bondarenko, Đorđević, Crnomarković, Jovanović Aleksa, Jovanović Aleksandar, Apostolović i Nikodijević.

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Žarković, Stevanović, Pantelić, Stojanović, Nikolić, Frencis, Đoorđević, Džemaili, Kovačević Igrali su još: Lekić, Ćubrilo, Pavlović, Pejčić, Stojanović M, Dermicakis i Danoski.

Foto: Aleksandar Ilić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com