Sport

Radnički pretrpeo poraz od Voždovca

U okviru 28.kola Superlige Srbije Radnički i Voždovac prvi su odigrali svoj meč, a niški tim nije uspeo da nastavi sa osvajanjem bodova nakon kiksa protiv Spartaka. Bolji je bio Voždovac i pobedio rezultatom 2:1.

 

Voždovac je do vođstva stigao u 17. minutu. Zlatković je probio po levoj strani, poslao pas na ivicu peterca za Pavićevića, a posle njegovog udarca lopta je završila u mreži.

Nišlije su ekspresno reagovale i izjednačile posle svega 120 sekundi. Slaviša Stojanović je izveo korner sa leve strane, Miladinović je nogom skrenuo loptu u peterac, a na pravom mestu bio je Mićić, koji je savladao Kneževića i postigao prvenac u dresu Radničkog.

Konačan rezultat postavljen je u 51. minutu. Milovanović je izveo korner za Voždovac, a najbolje se u polju snašao Mihajlov koji je postigao pogodak glavom.

Radnički je ostao na 49 osvojenih bodova i treći je na tabeli. Sledi dvonedeljna pauza u prvenstvu nakon koje će Radnički dočekati Vojvodinu.


VOŽDOVAC – RADNIČKI 2:1 (1:1)

Stadion Voždovca
Gledalaca: 200

Sudija Nenad Đokić (Užice)
Strelci: 1:0 Pavićević, 1:1 Mićić, 2:1 Mihajlov

Žuti kartoni: Bulatović, Pavlović, Luković, Duronjić, Knežević (Voždovac), Noma, Aksentijević i Saša Stojanović (Radnički).

VOŽDOVAC: Knežević, Ješić, Gajić, Mihajlov, Zlatković(od 75. Stanković), Bulatović, Pavlović, Milutinović (od 70. Gavrić), Luković, Srećković (od 67. Duronjić ), Pavićević .

RADNIČKI: Šaranov , Aksentijević (od 88. Bulatović), Stanković, Simunović, Miladinović, Petrović, Noma, Mićić (od 80. Ćirković), Slaviša Stojanović, Stanisavljević (od 62. Saša Stojanović), Pavkov.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com