Sport

Radnički poveo, pa izgubio u Beogradu

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog da poprave utisak nakon negativnog ishoda u 2. kolu doigravanja, pa su nakon poraza na domaćem terenu od Crvene zvezde, istim rezultatom poraženi i od Partizana na gostovanju u okviru 3.kola plej-ofa (3:1).

Povele su Nišlije već u 13. minutu, a Milan Pavkov još jednom je dokazao da je nerešiva enigma za odbranu crno-belih. Ipak, samo 3 minuta kasnije izjednačili su domaćini preko mladog Đorđa Ivanovića, koji je u finišu prvog dela igre postigao i svoj drugi gol za 2:1 na poluvremenu.

Antić je uvođenjem izmena u vidu Stanisavljevića umesto Dušana Lalatovića i Cakija Stojanovića umesto Mrkića pokušao da pojača iskustvo na terenu, međutim ni to nije pomoglo. Zoran Tošić pogodio je u 57. za 3:1 na semaforu, što se kasnije ispostavilo kao konačan rezultat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=J8PqrsLWtlE

Ovim porazom Radnički je ostao na petom mestu na tabeli Superlige sa 28 bodova, dva manje od svog narednog rivala Voždovca. Do kraja ga očekuju još četiri utakmice, posle “zmajeva” na Čairu će gostovati Voša, potom se putuje na megdan Spartaku, a poslednje kolo rezervisano je za “Srpski El klasiko” u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com