Sport

Radnički otišao na pripreme i pojačao igrački kadar

Ekspedicija Radničkog otputovala je juče u slovenačke Terme Čatež gde će im biti baza naredne dve nedelje. Na pripreme je otišlo 24 igrača a klub se pojačao u defanzivi.

Desni bek Aleksandar Todorovski, štoper Radovan Pankov i golman Ivan Bulajić novi su fudbaleri Radničkog.

Tridesetčetvorogodišnji Todorovski je u karijeri nastupao za Apoel, Digenis Morfou, Ael Limasol, Rad, Poloniu, Šturm i Zaglebje. U klub donosi bogato iskustvo igranja u evropskim takmičenjima, a dres Radničkog zadužio je na godinu dana.

Dvadesetdvogodišnji Radovan Pankov igrao je u Vojvodini, Uralu i kiparskom AEK-u. Bio je i član mlade reprezentacije Srbije. Dvadesettrogodišnji Ivan Bulajić bivši je golman pirotskog Radničkog.

“U sezonu ulazimo sa novom ekipom, a pred nama je dovoljno vremena da se dobro uigramo i dočekamo prvi takmičarski meč u najboljem mogućem svetlu. Kompletirali smo defanzivnu liniju, ali još nemamo špica, a trebaju nam i vezni i krilni igrač i to moramo završiti do prve utakmice.“ izjavio je Lalatović.

Na pripreme u Sloveniju otišli su sledeći fudbaleri: Živković Mladen, Kojić Milorad, Bulajić Ivan, Jovanović Aleksandar, Stojanović Saša, Stevanović Nikola, Lalatović Dušan, Ćirković Petar, Jovanović Aleksa, Stanisavljević Aleksandar, Crnomarković Đorđe, Mrkić Marko, Aksentijević Nikola, Mijailović Andrija, Ranđelović Lazar, Apostolović Andreja, Babić Siniša, Todorovski Aleksandar, Nikolić Stefan, Pankov Radovan, Stanković Nikola, Noma Riota, Mićić Dušan i Stanković Filip.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com