Sport

RADNIČKI LAKO do bodova “preko” Mačve

Niški Radnički savladao je ekipu Mačve na svom terenu sa 3:0 i tako “betonirao” drugu poziciju na tabeli Super lige Srbije sa 31 bodom.

U 20. minutu nakon kornera koji je izveo Driničić, Taraš Bondarenko je postigao prvi gol za 1:0 i tako pokrenuo “lavinu” napada domaćih fudbalera. Tim Mačve je imao svoje šanse koje su sve propale, pred raspoloženim Nišlijama.

Radnički je u drugom poluvremenu odlučnije napadao, tako i došao do drugog gola u 68. minutu koji je postigao Lazar Ranđelović. Pred sam kraj meča domaćini su još jednom zatresli mrežu gostima za 3:0 u 79. minutu pogodio je Nikodijević.

“Bila je teška utakmica. Loše smo ušli u utakmicu, bolje smo igrali u drugom poluvremenu. Zaslužili smo pobedu. Srećan sam što sam dao gol-trebao mi je taj gol. Na drugoj smo poziciji. Gostujemo Bačkoj i nadam se da ćemo ovu polusezonu završiti na drugom mestu”, rekao je nakon utakmice fudbaler Radničkog Lazar Ranđelović.

Tokom meča povredio se Siniša Babić, koji je odmah hospitalizovan, o težini povrede niko nije želeo da govori. Pregledi će tek biti obavljeni.

“Nije bilo lako danas doći do tri boda. Velika podrška sa tribina i to nam puno znači. Ovo je nama šesnaesta utakmica, sve ekipe nas shvataju ozbiljno i imaju respekt-to me raduje. Okrećemo se utakmici protiv Bačke”, rekao je Nenad Lalatović, strateg Nišlija nakon meča.

Sudija: Petar Piper; Žuti kartoni: Crnomarković, Pankov (Radnički), Marković (Mačva).
RADNIČKI: Ristić, Todorovski, Pankov, Bondarenko, Stanković, Crnomarković, Noma (od 46. Damnjanović), Ranđelović, Drinčić, Babić (od 15. Mrkić) (od 64. Nikodijević), Haskić.
MAČVA: Puletić, Marković, Jovanović, Lazarević, Tošić, Ivić, Adamović, Gemović, Milosavljević, Jeremić (od 56. Đoković) (od 77. Babić), Gigić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com