Sport

Radnički izgubio od Makabija: Revanš može da promeni sve

Fudbaleri niškog Radničkog izgubili su prvi meč drugog kola kvalifikacija Lige Evrope sa 2:0 koji su igrali sa ekipom Makabija u Izraelu. Utakmica je odigrali na Netanja stadionu uz veliku podršku navijača iz Tel Aviva.

U prvom poluvremenu Radnički nije imao ozbiljnije šanse, dok je Makabi uputio nekoliko ozbiljnih udaraca prema golu. Golman Nišlija Mladen Živković bio je na visini zadatka i samo u prvom delu igre uhvatio tri “žive” lopte. Makabi je igrao brže i pružio jači pritisak na niški tim. (0:0)

U drugom delu igre više šansi na obe strane. Prvi gol za domaće fudbalere postigao je Kjartanson u 51. min. a onda i iz penala u 69. min. Fudbaleri Makabija ostali su bez Atzila koji je posle drugog žutog kartona, napustio teren, deset minuta pre kraja regularnog dela meča. (2:0)

Niške fudbalere sačekalo je vrelih 40 stepeni a dodatno sparno vreme otežavalo je igru. Nišlije su igrale bez četiri važna igrača.

2. avgusta Nišlije dočekuju ekipu Makabija u revanš meču drugog kola kvalifikacija Lige Evrope.

Nakon uspešno završenog drugog kola, fudbaleri Radničkog bi u trećem kolu mogli da igraju sa boljim iz dvomeča između kazahstanskog Tobola i jermenskog Pjunika. Utakmice trećeg kola na programu su 9. i 16. avgusta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com