Sport

Radnički ispustio pobedu u poslednjoj sekundi

Fudbaleri Radničkog ispustili su šansu u poslednjim sekundama meča da osvoje čitav plen u Bačkoj Palanci. Utakmica je završena rezultatom 1:1.

Izabranici novog šefa stručnog štaba Ivana Jevića nisu uspeli da se u Niš vrate sa sva tri boda, kako su najavili uoči meča 8. kola. Samo nekoliko sekundi delilo ih je od toga.

U prvom poluvremenu samo su Meraklije šutirale u okvir gola, ali i taj jedini pokušaj bio je neuspešan.

Dobro su Nišlije otvorile drugi deo igre kada su u 51. minutu preko Aksentijevića došli do vođstva, a činilo se da će utakmica tako i biti završena, međutim odlučivale su poslednje sekunde meča. Odolevali su gosti sve do isteka 94. minuta kada je iz prekida Bačka došla do izjednačenja preko Ivkovića.

Fudbaleri Radničkog su večeras morali da se zadovolje samo bodom, što je ipak povoljan rezultat uz činjenicu da im je ovo sedmi meč zaredom bez poraza.

Radnički sada zauzima 4. mesto na tabeli Superlige Srbije, sa 15 osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirana Vojvodina uz utakmicu manje.

Nišlije će u narednom kolu, koje je na programu u sredu, ugostiti ekipu Borca na Čairu.

8. kolo Superlige Srbije: FK Bačka – FK Radnički 1:1 (0:0)

Stadion: Slavko Maletin Vava

Sudija: Marko Popović (Goran Stanojević, Miloš Miškeljin, Jovan Šegrt)

Žuti kartoni: Klisura (Bačka); Petrović, Arsić, Subić, Stojanović (Radnički)

Strelci: 0:1 – Aksentijević, 1:1 – Ivković.

FK BAČKA: Balabanović, Bjelos, Jevrić, Klisura, Makarić (Radinović od 62.minuta), Nikolić, Šarac (Micić od 58.minuta), Spremo, Švonja (Ivković od 77.minuta), Trivunović, Živković.

FK RADNIČKI: Aksentijević, Arsić, Golubović (Živković od 68.minuta), Jovanović, Kovačević (Noma od 74.minuta), Miladinović, Pavkov (Stojanović od 79.minuta), Petrović, Raspopović, Subić, Živković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com