Sport

Radnički IDE NA POBEDU! (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Voždovca u okviru 23. kola Superlige. Meč na Čairu zakazan je za subotu u 14 sati a to će biti prilika za miljenike Meraklija da prekinu niz loših rezultata.

Niz bez bodova traje od oktobra lane, kada su Nišlije poslednji put osvojile tri boda.

Trener Milan Rastavac tvrdi da će Radnički biti pravi onda kada to bude bilo najpotrebnije, u plej-ofu.

Ima dosta promena u našem timu, tu je grupa novih igrača, a ja sam duboko ubeđen da će oni opravdati i epitet pojačanja. Čitava grupa „zvučnijih“ imena imala je veliku pauzu, Volkov i Perendija su poslednji put igrali u maju lane, Popara nije igrao od septembra, Travančić od početka novembra. Zato je potrebno vreme da se to sve složi i da ti momci, što se kaže, proigraju, ali ja sam ubeđen da će to biti sve kako treba i kako svi mi želimo”, rekao je Rastavac.

Radnički je u poslednjenm susretu sa ekipom Voždovca bio bolji i slavio sa velikih 4:1.

“Očekuje nas veoma interesantan protivnik i veliki izazov da se sa takvim rivalom izborimo onako kako mi to želimo“, rekao je Rastavac.

Niški Radnički je trenutno sedmi na tabeli sa 30 bodova, dok je Voždovac na devetoj poziciji sa 28 bodova.

Ulaznice za meč sa Voždovcem koštaju 150 (jug) i 300 dinara (istok i zapad), a novina je to da više besplatnih ulaznica neće biti. Čak su ukinute i promocije za žene, decu i penzionere.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com