Sport

Radnički bolji i od Rabotničkog

Ozbiljno se radi na pripremama Radničkog za novu takmičarsku sezonu, a najpre za kvalifikacije koje ih očekuju u Kupu UEFA za nešto manje od dve nedelje. Dokaz tome jeste i treća kontrolna utakmica koju su okončali u svoju korist.

Radnički je na pripreme otišao u slovenačke Terme Čatež sa starim i novim igračima u svojim redovima.

Tamo su zabeležili tri pobede nad svojim prijateljskim rivalima, pa su tako protiv lokalnih NK Krško i ND Gorica slavili oba puta sa 2:1. Treći rival bio je makednoski Rabotnički. Trijumfovale su Nišlije sa 3:0 a u listu strelaca upisali se novajlija Nermin Haskić, kao i Riota Noma i Saša Stojanović.

Tim sa Čaira će najjaču proveru u Sloveniji imati u ponedeljak, kada će odmeriti snage sa ruskim Premijerligašem FK Rostov i to će biti generalna proba pred istorijski duel u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Što se tiče prelaznog roka u Radnički su za sada stigli defanzivci Đorđe Crnomarković, Radovan Pankov, Alekandar Todorovski i Taras Bondarenko, kao i napadači Nermin Haskić i Slađan Nikodijević. Ugovore sa klubom produžili su najiskuniji fudbaleri Aleksandar Jovanović i Saša Stojanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com