Hronika

Radnica iz Niša poginula u “Leoniju” u Rumuniji

Prema još nepotvrđenim informacijama, devojka iz Niša stara 28 godina poginula je u rumunskom gradu Piteši kada je automobil uleteo u ograđani prostor gde su radnici fabrike “Leoni” bili na pauzi. U ovoj nesreći ima još sedmoro povređenih, a među njima još dva radnika iz Srbije.

Nesreća se dogodila jutros oko deset sati, a Niške Vesti je obavestila čitateljka koja je želela da ostane anonimna.

Kako prenosi B92, automobilom je upravljao Andrej-Kristijan Karamelea (22) zaposlen u Leoniju na određeno vreme, a vozačku dozvolu dobio pre godinu i po dana.

Sumnja se da je mladić želeo da ostavi utisak tako što će auto voziti u krug,  ali je izgubio kontrolu  nad njim.

Stravičan incident se dogodio nekoliko minuta pre 10 sati. Mladić je vozio auto marke BMW, želeo je da se pokaže radnicima Leonija koji su imali pauzu za obrok, u jednom trenutku je dostigao brzinu od 80 km/h i uleteo pravo među stolove gde je sedelo oko pedesetak radnika”, preneli su  rumunski mediji.

Policiju je alarmirao Dumitru Andrej Adelin.

“Bio sam nekoliko metara od mesta tragedije. Video sam da dolazi iz pravca nekih kamiona, odjednom je skrenuo desno i udario direktno u ljude. Žena je podletela pod auto i preminula na licu mesta”, naveo je očevidac, a prenosi B92.

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju, radnici su obustavili rad i žele da se pod hitno vrate u Srbiju. Jedna od radnica iz Niša, koja je igrom slučaja zamenila smenu, kazala je da su uputili zahtev menadžmentu da ih vrati da bi išli na sahranu preminuloj koleginici.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com