Društvo

Prvaci-ponos opštine i roditelja

Povodom početka nove školske 2017/2018. godine predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić posetio je Osnovnu školu Car Konstantin u Nišu.

On je pozdravio prvake na prijemu organizovanom posebno za njih, u školi koja je ove godine bogatija za 155 učenika.

“Prvacima ove škole doneli smo prigodan poklon – „zakletvu prvaka“, koja će ih na zanimljiv način uvesti u novi svet učenja i drugarstva. Gradska opština Medijana će prvacima pokloniti i uniforme – majice sa dugim i kratkim rukavima, edukativnu igricu i reflektujući prsluk radi bezbednosti u saobraćaju”, rekao je Kocić i pozvao nove đake Cara Konstantina da budu vredni.

“Na kraju svim našim đacima, posebno onima koji prvi put ulaze u školske klupe, želim srećan početak školske godine!”, dodao je prvi čovek najveće niške opštine.

Na području Gradske opštine Medijana je 10 osnovnih škola, a ukupan broj prvaka u njima je nešto veći od 1000. Svečanostima u ostalih devet škola prisustvovali su i ostali članovi rukovodstva Gradske opštine Medijana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com