Sport

Protiv Voždovca za prvo mesto na tabeli

Utakmica 4. kola Superlige Srbije odigraće se sutra na Čairu od 20 časova. Rivali su niški Radnički i beogradski Voždovac, a karte su u prodaji po standardnim cenama od 150, 300 i 1500 dinara. Ukoliko Radnički pobedi Beograđane sigurno će prenoćiti na prvoj poziciji na tabeli.

Na današnjoj konferenciji za novinare iz tabora Radničkog najavili su meč koji neće biti nimalo lak. Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović je između ostalog bio deo ovog kluba nešto ranije.

“Sutra nas čeka izuzetno teška utakmica, jer je peta u poslednjih dvadeset dana. U goste nam dolazi jedan od najorganizovanijih klubova u ligi, sa odličnim pojedincima, svaki od njih može da reši utakmicu jednim potezom. Imaju jako brze i hitre igrače, koji koriste prostor iza protivničke odbrane, takođe imaju odličnu polukontru i kontru. Napravili smo analizu i naspram nas će stajati iskusan tim koji je za svaki respekt. Međutim, mene i moj tim ne zanima protivnik i njegovo ime već samo 3 boda na Čairu.” istakao je Lalatović.

Nada se da će publika doći u većem broju nego što je to bio slučaj u utakmici protiv Dinama iz Vranja, jer, kako kaže, njegovi igrači na osnovu svega do sada prikazanog to i zaslužuju.

Trenutna kadrovska situacija pretrpela je minimalne promene pa osim povrede golmana Mladena Živkovića, čije se stanje iznenađujuće brzo popravlja, u trenažni proces vratio se i Siniša Babić. Novajlija koji je pre par dana stavio potpis na ugovor sa Radničkim – Nikola Drinčić takođe će biti u konkurenciji za sutrašnji sastav.

Đorđe Crnomarković i Aleksandar Todorovski složili su se sa šefom i dodali da će dati svoj maksimum i u ovom meču.

“Voždovac već dugi niz godina igra u plej-ofu što je dokaz da su ozbiljan klub i da je pred nama težak zadatak. Na nama je da se pripremimo i uđemo u utakmicu kako treba. Nadamo se osvajanju nova tri boda.” dodali su fudbaleri.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com