Hronika

Pronađeno telo sedamnaestogodišnjaka za kojim se traga više od dve nedelje

Na obali Nišave pronađeno je telo utopljenika,  a sumnja se da je u pitanju Danilo Đorđević, star 17 godina, koji je slučajno upao u nabujalu Nišavu pre više od dve nedelje.

Na obali Nišave u selu Trupale pronadjeno je telo utopljenika, a osnovano se se sumnja da se radi o Danilu Djordjeviću (17) koji je 29. marta upao u Nišavu kod Betonskog mosta.

Prema rečima meštana Trupala, telo utopljenika pronašla su juče u toku prepodneva trojica ribolovaca.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je telo predala Institutu za sudsku medicinu zbog obdukcije, a zbog stanja u kome se nalazi potvrda da se radi o Danilu Đorđeviću biće moguća samo nakon obavljene DNK analize.

U Policijskoj upravi u Nišu nisu mogli zvanično da potvrde da je telo pronađeno.

Danilo Đorđević bio je sa društvom na nišavskom keju kada je upao u nabujalu reku. Jedan od mladića sa kojim je bio u društvu skočio je u Nišavu i plivao neko vreme za njim, ali je ubrzo izgubio snagu, a od utapanja ga je spasio jedan od prolaznika.

U potrazi za nesrećnim mladićem učestvovali su policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ronioci, otac, rodbina i Danilovi drugovi, ali bez uspeha.

Pretpostavlja se da je telo sve do juče bilo na rečnom dnu zbog čega spasioci nisu mogli da ga primete.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com