Hronika

Jedan muškarac ubijen, a drugi ranjen u naselju Gabrovačka reka

Muškarac M.S. (33) pronađen je mrtav noćas oko 2.40 časova pored kafane u naselju Gabrovačka reka kod Niša, dok je u blizini pronađen i ranjeni D.N. (37) a kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je u pitanju ubistvo.

U policiji kažu da je intenzivni rad u toku, a kako saznaju Niške Vesti, grupa mladića sukobila se noćas oko pola 3 u ovom naselju, kada je najpre izboden D.N. koji je nakon toga oštrim predmetom usmrtio M.S.

U Hitnoj je Niškim Vestima potvrđeno da je pronađen leš muškarca 1984.godište.

“Ekipa Hitne pomoći intervenisala je na poziv policije ali su lekari mogli da konstatuju samo smrt. U pitanju je muškarac rođen 1984. godine”, kaže dr Dragiša Aleksić.

U Višem tužilaštvu kažu da je pronađena još jedna povređena osoba, muškarac Dalibor N. (37), a da su tri osobe zadržane u policiji.

“Noćas oko 2.30  pronađen je mrtav muškarac u naselju Gabrovačka reka, a nedaleko odatle zatečen je još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Po nalogu Višeg tužilaštva, tri lica su zadržana do 48 časova zbog sumnje da su učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom”, kaže portparol Višeg tužilaštva Vladimir Stanojević.

Komšije u strahu

U naselju Gabrovačka reka, česte su razmirice i tuče zbog koji meštani svakodnevno strahuju.

“Noćas me je probudila galama, uplašena sam izašla na terasu, čula sam neko dozivanje „Cica“, ništa mi nije bilo jasno, mislila sam najpre da dozivaju neku devojku. U neko doba, neko je pozvao policiju, a ja sam morala da pijem bensedine”, priča vidno uznemirena komšinica Smilja Nikolić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com