Hronika

Pronađen kokain, uhapšen osumnjičeni

U nastavku akcije na suzbijanju krijumčarenja narkotika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su A. L. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjičeni pronašla šest paketića sa više od sedam grama kokaina, a u njegovom džepu još jedan paketić sa 0,58 grama. Sumnja se da je droga bila namenjena daljoj prodaji, saopštila je PU Niš.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su S. S. (1991) iz Svrljiga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hapšenje i u Svrljigu

Uhapšen je i S. S. (1991) iz Svrljiga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u džepu jakne osumnjičenog pronašla dva paketića sa 305 grama marihuane, a prilikom pretresa njegove kuće još pet paketića sa oko 30 grama, paketić sa 3,8 grama materije nalik na amfetamin i vagicu za precizno merenje sa tragovima droge. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena prodaji, kažu u PU Niš.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz, krivičnu prijavu, biće sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com