Kultura

Promovisan spot grupe „Dexter“, pobednika „Medijana Balkanrok festivala 2015“

Grupa „Dexter“, pobednik „Medijana Balkanrok festivala 2015“, promovisala je spot za pesmu „Bluz mrtvog čoveka“ finansiran iz budžeta najveće niške opštine sa 100 hiljada dinara.

Niški klub „Cheers“ bio je mali da primi sve one koji su došli da pogledaju animaciju rađenu po ideji i zamisli članova grupe „Dexter“.

Aleksandar Božinović ,vođa grupe, ne krije zadovoljstvo urađenim, uz napomenu da spota i uspešne promocije ne bi bilo bez vodećih ljudi Gradske opštine Medijana.

Grupa „Dexter“ predstavila se brojnoj publici i svojim hitovima.

“Najveću podršku dobili smo od Medijane. Malo je da im zahvalimo ovog puta. Ali ćemo svih narednih pominjati koliko su nam pomogli i koliko mladim ljudima znači pružena ruka. To se prvi put dešava u Nišu a verujem ne i poslednji”,  rekao je Božinović, uz napomenu da su crteže za spot uradili takođe mladi ljudi, Velibor Stanojević i Aleksandar Anđelković, a animaciju Milan Tomić.

Uz podršku Gradske opštine Medijana uskoro će javnosti biti predstavljen i spot grupe „Hazel“, prošlogodišnjeg pobednika „Medijana Balkanrok festivala“, čime ova opština nastavlja da pomaže mladim i neafirmisanim bendovima koji žele da rade i promovišu kreativnost i prave vrednosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com