Društvo

Promocijom knjige “Welcome to City of Niš” obeležen jubilej City Marketing Centra

City Marketing Centar obeležio je promocijom knjige Welcome to City of Niš jubilej 20 godina postojanja. Na promociji u New City hotelu u Nišu uz prisustvo brojnih zvanica iz društvenog života grada, promovisana je nova knjiga koja predstavlja svojevrstan vodič kroz naš grad.

Predstavljajući knjigu i saradnike koji su na njoj radili direktor City Marketing Centra Oliver Paunović zahvalio se svima na pomoći prilikom izrade knjige. Posebno se zahvalio Turističkoj organizaciji Niša, saradnicima i brojnim firmama koje su pomogle da ovakvo delo ugleda svetlost dana i predstavi Niš na najbolji mogući način.

City Marketing Centar i redakcija Niških Vesti

Pored nove knjige City Marketing Centar obeležio je jubilej, 20 godina uspešnog rada. Tom prilikom predstavljeni su svi saradnici i sve delatnosti koje posluju u sklopu City Marketing Centra.

Oliver Paunović direktor City Marketing Centra

Ne volim da pričam o prošlosti, ali svi znate šta se izdešavalo za ovih 20 godina, kakve stvari i kakve aktivnosti smo pokrenuli kako bi turistički podigli grad, kroz različite projekte. Ne samo ja već čitav tim okupljen oko mene. Imamo velike planove i za 2018. godinu o kojima će tek biti reči“-istakao je Oliver Paunović.

 

Najavljeni su novi projekti koje će City Marketing Centar realizovati u budućem periodu. Za početak su to hit predstava “Hotel 88” 17. februara u Domu vojske i osmomartovski koncert Ivana Bosiljčića u Narodnom pozorištu. Takođe i već najavljivani film o Desimiru Stanojeviću, 9. Sajam automobila i još mnogo toga.

U sklopu City Marketing Centara rade, najčitaniji portal u gradu Niške Vesti, nacionalni portal Srbija Vesti i od skoro portal Merošinske Vesti, kao i City Cafe.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com