Kultura

Promocija romana “Soba tajni” i “Stanica Balkan” u SKC-u

Romani “Soba tajni” Miljana Paunovića i “Stanica Balkan” Snežane Ćosić biće predstavljeni niškoj čitalačkoj publici u četvrtak i petak u niškom Studentskom kulturnom centru u Nišu.

Promocija romana “Soba tajniMiljana Paunovića zakazana je za četvrtak, 19.  april, od 18h.O romanu će govoriti novinarka Negoslava Stojanović kao i sam autor.

Ovo je prvi roman 31-godišnjeg pisca, novinara i blogera iz Zaječara, ali kako je naveo “ne i poslednji”. Kako kaže, pisanje je za njega deo svakodnevnog života, a u izučavanju zanata najviše mu je pomoglo višegodišnje iskustvo u nedeljniku “NIN”.

Promocija romana “Stanica Balkan” Snežane Ćosić održaće se u petak, 20. aprila, sa početkom u 18h Roman će predstaviti književnik, satiričar i esejista Veselin Mišnić, novinar Žarko Ristić i autorka romana Snežana Ćosić. Atosferu će, zvucima klavira i violine, ulepšati učenici Srednje muzičke škole “Dr Vojislav Vučković”.

Autorka romana rođena je u Aleksandrovcu Župskom, po vokaciji je doktor veterinarske medicine, a kako navodi, po opredeljenju pisac. Do sada je izdala roman “Ne lomi mi lojze, ne kradi mi grojze” (2015) i zbirku pesama “Ljubi me” (2016). Član je Udruženja književnika Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com