Kultura

PROMOCIJA KNJIGE JOVANA MILIĆA: Autobiografijom pomaže Centar “Mara”

Jovan Milić, student Mašinskog fakulteta i osnivač humanitarne organizacije „Nađi Raula“, objavio je svoju autobiografiju „I siromašni imaju san“ u izdanju izdavačke kuće „Urban Art“ iz Beograda.

Iako je do sada napisao preko 10 knjiga, ovo će biti prva zvanično objavljena knjiga i govori o njegovom odrastanju u teškom siromaštvu, ali i o njegovom uspehu tokom školovanja.

Predstavljanje romana zakazano je za sredu, 12. septembar u 12 sati u Sali Univerziteta, a kako sam autor kaže knjigu je objavio sa željom da se ukaže na sve veći problem diskriminacije siromašnih i socijalno ugroženih.

O knjizi će govoriti Tamara Kučan, književnica i direktorka izdavačke kuće “Urban Art” iz Beograda, Hadži Ivan Redi, poznati niški arhitekta i Jovan Milić, autor.

“Ulaz na događaj je besplatan ali pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže. Kupovinom knjige, oni pomažu Centar “Mara” jer su sva sredstava sakupljena na ovaj način namenjena njima”, kaže Jovan Milić.

U sklopu predstavljanja knjige nastupiče i dečiji hor Osnovne škole “Ćele kula”, Leptirići.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com